propunere amenajare apartament 2 camere studio dublu Baia MarePentru cei care caută un apartament nou în Baia Mare și preferă o unitate locativă în care să nu se trezească la scurt timp după achiziție cu surprize neplăcute de tipul țevilor de apă fisurate sau instalațiilor electrice arse în pereți, propunem apartamentul 28 din al doilea bloc de locuințe al cartierului privat Parc Babeș din Baia Mare.

Configurația acestui apartament nou în Baia Mare

 • este situat la etajul 1 din 3 – ca totuși să faci puțină mișcare, dar căratul cumpărăturilor de la mașină până în apartament să nu fie o corvoadă.
 • cu orientare vestică – ai lumină naturală plăcută în casă dupămasa și seara – exact perioada când ești acasă și te odihnești după servici sau facultate.
 • suprafața utilă de 40 mp, cu un balcon de 8,44 mp și suprafața construită de 54.60 mp – dimensiunea în care te simți confortabil, dar termini repede curățenia săptămânală, iar balconul este ideal pentru a savura o cafea dimineața sau un cocktail seara – mai ales când te bucuri de o priveliște ca cea din imaginea alăturată.
 • priveliste apartament nou in Baia Mare cartier privat Parc BabeșPriveliștea… am spus de priveliște? Pentru că distanța până la clădirea următoare este de peste 15 metri, spațiu în care nu se va construi nimic, iar cartierul este amplasat într-o zonă de case – vei avea o vedere superbă spre dealurile din jurul orașului.
 • compartimentare practică:
  • bucătărie și living open space – 21,53 mp – perfecte pentru cinele cu prietenii.
  • dormitor – 13,77 mp – spațiu suficient pentru un pat matrimonial, un dulap din perete în perete, o bibliotecă și un balansoar – colțul ideal pentru a savura o carte bună.
  • baie – 4,25 mp – am minimizat spațiul pentru baie (încap totuși facilitățile esențiale – vas de toaletă, chiuvetă, cadă de duș, mașină de spălat rufe; plus dulap de depozitare suspendat și calorifer port-prosop) pentru a crește suprafața celorlalte încăperi, în care petreci cea mai mare parte a timpului. Este și abordarea designerului francez Marianne Evennou, care scoate bijuterii funcționale din micuțele apartamente pariziene.
  • și balcon – 8,44 mp – o suprafață perfectă pentru a amenaja un colț personalizat – pentru mai multe idei în acest sens vezi postarea noastră de pe facebook.
 • plan apartament 2 camere baia mareun apartament nou în Baia Mare la prețul de 43.495 euro cu tva de 5% inclus, la stadiul de semifinisat. De acești bani primești apartamentul:
  • cu ușă de intrare din MDF masiv, cu feronerie anti-efracție.
  • cu pereții dați cu tencuială ecologică pe bază de var și vopsea lavabilă albă.
  • cu centrală termică și calorifere de oțel.
  • cu ferestre din PVC X-Tru pe tâmplărie Arkitek în 5 camere și pachet triplu de sticlă.
  • racordat la rețele de utilități (apă, canalizare, curent electric, gaz), contorizate.
  • cu cablu TV racordat la rețeaua locală a distribuitorului specializat, fibră optică pentru internet de mare viteză și telefonie fixă.
  • cu infrastructura necesară și dispozitivele locale pentu control acces – sistemul de interfon.

Câteva informații și despre imobil

Construim blocurile din cartierul privat Parc Babeș cu respectarea tuturor normelor de construcții în vigoare. Și chiar mai mult.

Sunt achiziționate materiale de cea mai bună calitate de la furnizori cu agremente tehnice în vigoare (Mairon Galați – oțel beton, Record Bistrița – furnizorul de betoane preparate). Totodată, avem încheiat un contract cu un laborator de încercări pentru materialele de construcții, la care periodic se trimit eprubete prelevate pentru încercări.

Structural, pereții de exterior se construiesc din cărămidă Cemacon de 29 cm, confiată între elementele din beton armat. Pereții interiori, care despart apartamentele, se construiesc din cărămidă Cemacon de 25 cm, iar pereții interiori din apartamente – din caramidă Cemacon de 12 cm.

Pentru siguranța imobilelor, sunt prevăzute instalații speciale de detecție a incendiilor, butoanele de avertizare acționând mijloacele de stingere sau de limitare a propagării unui incendiu.

Spațiile comune sunt finisate în totalitate cu balustrade metalice la scări, cu mâna curentă din lemn.

Imobilul beneficiază pe exterior de iluminat pe perioada nocturnă, iar în scară se montează un iluminat inteligent pe bază de senzori (eficient și cu costuri reduse de utilizare).

Fiecare imobil are sistem propriu de impământare și un paratrăsnet cu raza mare de acoperire.

De ce să alegi un apartament nou în Baia Mare în cartierul Parc Babeș?

Beneficiile apartamentului 28 nu țin doar de calitatea construcției și a materialelor folosite, de amplasarea la un etaj inferior și orientarea spre vest, ci și de vecinătăți, priveliște, distanța față de punctele de interes și configurarea generală a zonei. Adică:

 • este amplasat într-o zonă de case, la 100 m de drumul principal (Str. Dr. Victor Babeș) – departe de zgomotul și noxele traficului rutier. Iar dacă alegi un apartament la un etaj superior – priveliștea grozavă e garantată.
 • este fix lângă Universitatea Tehnică din Baia Mare – dacă vrei să achiziționezi un apartament ca investiție imobiliară, nu vei avea probleme cu închirierea lui. Cererea de locuințe este foarte mare în zonă.
 • vecinătatea cu strada dr. Victor Babeș înseamnă un acces facil la multe puncte de interes din oraș, datorită traficului redus, lipsei semafoarelor pe întreaga sa lungime (doar la capete sunt semafoare pentru gestionarea traficului spre Str. Victoriei) și legăturii prin străzile adiacente, Narciselor, IL Caragiale, Alexandru Odobescu,  Dimitrie Cantemir ș.a., cu restul orașului.

Dacă apartamentul 28 (apartament nou în Baia Mare) este pe gustul tău, dă un telefon la 0752268878 să stabilim o vizionare. Dacă totuși nu este ceea ce ți-ai dorit, dar îți place prezentarea cartierului nostru privat, aruncă un ochi pe lista apartamentelor disponibile. Poate găsești un alt apartament pe placul tău.

Vezi aici cum ajungi la ansamblul imobiliar Parc Babeș, pornind de la Vivo mall: https://youtu.be/NiilBCzR6L0

Îți lăsăm și un testimonial al Ioanei Tomoioagă, proprietar al unui apartament în primul bloc de locuințe finalizat în cartierul nostru privat: https://youtu.be/2jKv5eZaCN4

Leave a Reply

apartamente de vanzare Rezervă apartament