Am făcut mai jos o listă cu 7 distracții lângă cartierul privat Parc Babeș din Baia Mare (și una bonus). E adevărat că gusturile nu se discută, dar citește articolul și spune-ne la final părerea ta într-un comentariu.

#1 Cinema City

Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine o seară de relaxare și distracție trebuie să includă și un film, iar Cinema City este la maxim 2 minute de mers cu mașina de cartierul nostru privat. Asta dacă prinzi culoarea roșie la semafor.

Cu 6 săli de spectacol, aici ai mereu de ales între cel puțin 4 tipuri de filme – pentru copii/family, de acțiune, comedie sau thriller.

camere de evadare - distractii langa cartier privat Parc Babes#2 Just Escape

O exeriență deosebită este și încercarea de evadare dintr-una din cele 5 încăperi tematice de la Just Escape. Iar o dată jocul terminat, vă puteți întrece la board games, biliard, ping pong sau air hockey. Găsești acest loc distracții la 3 minute de mers cu mașina de cartierul nostru privat.

#3 Jack Games

Tot în 3 minute de mers cu mașina ajungi la Jack Games – centrul de jocuri din Value Center, unde îți poți testa îndemânarea la air hockey și tot felul de jocuri electronice. Alegerea perfectă pentru o seară în oraș cu prietenii.

#4 LaserCave

Dacă vreți ceva mai multă mișcare, LaserCave este perfect pentru voi, dar puțin mai departe – 9 minute de mers cu mașina. ”Creat special pentru cei pasionați de jocurile de strategie, acest loc oferă posibilitatea de a pune într-un cadru viu, ceea ce anterior te făcea să stai în fața calculatorului.” – scrie pe pagina lor de prezentare.

restaurant Gran Gala - distractii langa cartier privat Parc Babes#5 Restaurante

Restaurantele din mall pot fi o opțiune foarte bună când ești pe fugă și foamea nu te lasă în pace, fie că preferi bucătăria asiatică (Noodle Pack), italiană (Peperosso), grecească (Spartan), mexicană (Mamasita) sau europeană (Kartoffel). De la apartamentul tău din ansamblul rezidențial Parc Babeș ajungi pe jos în 5 minute.

Dar pentru o cină mai sofisticată, o opțiune foarte bună este Gran Gala sau Restaurantul Budapesta – ambele la 3 minute de mers cu mașina de cartierul nostru privat.

Puțin mai departe găsești restaurantele Bastion (și plăcintele lor delicioase – ați încercat-o pe cea cu mere și nuci?), Cinquecento (cele mai bune baghete) sau restaurantele din Centrul Vechi – Butoiașul cu bere, Barbarossa, Millennium sau La Pălincie. Partea bună este că dacă mergi pe Str. Dr. Victor Babeș și Victoriei, via Iuliu Maniu, ajungi cu mașina în Centrul Vechi în doar 8 minute.

#5.1 Cafenele

Dedicăm un punct aparte cafenelelor, pentru că știu sigur că pentru mulți cafeaua este o necesitate. Așa că:

  • Starbucks la 5 minute de mers pe jos – mai că poți să mergi în șlapi.
  • Mazo – 5 minute de mers cu mașina
  • Pressco și Narcoffe – 6 minute motorizate
  • Karaffe și Trio – la 8 minute de cartierul nostru privat
  • Casa Dobro – cafeaua lor chiar merită un drum de 9 minute cu mașina

pista de atletism - distractii langa cartierul privat Parc Babes#6 Săli de fitness

Pe principiul ”activitatea fizică produce endorfine”, putem considera și sportul o distracție, nu? Pasionații de mișcare au la dispoziție nu doar pistele de alergare din parcul mare (la cel mult 5 minute de mers cu mașina), ci și sălile de fitness Body Sculpt Gym din Vivo mall, Fit Life Club pe Victoriei sau Ayo Gym pe George Coșbuc.

#7 Relaxare și frumusețe

Doamnele și domnișoarele (de ce nu, și domnii) vor aprecia distanța mică de la ansamblul rezidențial Parc Babeș la salonul HairStation din Vivo mall sau la Spa Metisse de pe Str. Giuseppe Garibaldi. Pentru că toți avem nevoie de puțin răsfăț din când în când.

#8 – Bonus – Librării și bibliotecă

Unii dintre noi preferă o oră de relaxare în compania unei cărți și a unui ceai bun (sau a unei cafele revigorante). Astfel, că ai la îndemână librăria Cărturești, Librăria Cartea Românească pe platou sau Biblioteca Județeană – la 5 minute de mers cu mașina (iar cafeaua de la Mazo).

Noi susținem sus și tare că ansamblul rezidențial Parc Babeș este, datorită amplasării, aproape de multe centre de interes, printre care și locuri de distracție și petrecere a timpului liber. Tu ce părere ai? Sunt sugestiile noastre pe gustul tău? Dacă ai propuneri, le așteptăm cu interes în comentarii.

Leave a Reply

apartamente de vanzare Rezervă apartament