Ai văzut câteva postări pe pagina noastră de facebook sau insta, îți place cum am configurat apartamentele (studiouri duble sau apartamente cu 4 camere) și seriozitatea cu care construim clădirile de locuințe în, probabil, cel mai mare ansamblu rezidențial din Baia Mare, dar te gândești că amplasarea parcă nu-i așa grozavă, nu e chiar în mijlocul orașului – de unde vei putea face cumpărături dacă te muți în cartierul privat Parc Babeș?

Am încropit noi o listă și vrem părerea ta în comentarii – ce ne-a scăpat?

 

Cumpărături de alimente

Dacă preferi produsele tradiționale, atunci piața Alexandru Odobescu (piața ”Albina”) este la doar 2 minute de mers cu mașina și 9 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial Parc Babeș – pentru cei care preferă puțină activitate fizică și nu vor să se încurce cu găsirea unui loc de parcare în zonă.

plata cu cardulDacă apreciezi aerul condiționat, gama de produse, orarul magazinelor de tip supermarket și soluțiile de plată disponibile avem câteva propuneri:

 • se zvonește că în spațiul ocupat de Cora în Vivo mall se va deschide Lidl în trimestrul IV 2021.
 • nu știu dacă acest Lidl sau Penny de pe str. Victoriei e mai aproape de locuitorii din Parc Babeș.
 • mai mergi puțin și ajungi la magazinul Profi de pe str. Decebal.
 • iar 200 m mai departe e Kauflandul de pe str. George Coșbuc.

O altă opțiune este magazinul Oncos cu specific de magazin de cartier, dar în care găsești o gamă destul de diversificată de produse (incluisv carne), pe str. dr. Victor Babeș – cu orar 8.30-19.00 de luni până sâmbătă.

 

Cumpărături de produse pentru copii

Dacă în viața ta a apărut o ființă adorabilă care îți consumă toată energia și timpul disponibil (știu ce zic, din proprie experiență), găsești magazine cu haine și jucării destul de aproape:

 • Kiddy Shop pe str. dr. Victor Babeș – pentru hăinuțe, jucării, produse cosmetice sau de curățenie bio.
 • Organic by Feldman pe str. Magnoliei, nr. 12 – o colecție superbă de haine din materiale organice, vopsite în culori naturale.
 • Cocodrillo pe str. George Coșbuc, nr. 14 – hăinuțe chic pentru cel mic.
 • magazinele cu specific din Vivo mall – aici găsești îmbrăcăminte (4 magazine), încălțăminte (4 magazine), jucării (4 magazine) sau produse cosmetice (2 magazine).

 

cumpărăturiPuțin shopping și pentru sufletul tău

Poate îți lipsesc câteva piese din garderobă, ai slăbit 2 kg și nimic nu-ți mai vine bine (oh, how I wish) sau doar așa, pentru sufletul tău vrei să mergi la cumpărături de haine, pantofi, accesorii sau produse de make up, pornind din cartierul privat Parc Babeș ajungi repede în:

 • mall, evident 🙂
 • Couture pe str. Victoriei – faci doar 6 minute cu mașina și ai parcare generoasă în zonă.
 • Don Pio pe bd. București – mai greu cu locurile de parcare, dar mereu găsești ceva frumos de îmbrăcat sau încălțat la ei.
 • L’Egoiste pe bd. Unirii colț cu bd. Traian – ceva mai ușor cu parcarea – știi sigur că vei fi o apariție deosebită la orice eveniment îmbrăcat(ă) cu o ținută cumpărată de aici.

Iar pentru articole sportive, i-am descoperit recent pe cei de la sportera.ro, cu magazin fizic pe str. dr. Victor Babeș nr 31 – de luat în calcul pe lângă variantele clasice din centrele comerciale – Intersport, Sportissimo sau Hervis.

Nu ni-s dragi, dar din păcate și de medicamente avem nevoie

Ai mai multe opțiuni dacă ai nevoie de produse farmaceutice, pe o rază de 7-8 minute de mers cu mașina: Dr Max pe str. Victoriei la RFN, Nordpharm în zona pieței Albina, Sensiblu în Vivo mall, Farmacia Bereș pe Aleea Rotundă.

Iar dacă faci o întindere musculară în miez de noapte și nu ai în casă geluri antiinflamatoare, farmaciile Cardio și Helena de pe str. George Coșbuc sunt deschise non-stop.

 

Ce părere ai de lista noastră de locuri pentru cumpărături din zona ansamblului rezidențial Parc Babeș? Te vezi locuind aici, într-un studio dublu sau într-un apartament modern pe 2 nivele?

Leave a Reply

apartamente de vanzare Rezervă apartament