Ansamblu rezidential Baia Mare apartamente de vanzare Baia Mare si garsoniere, apartament nouÎți lăsăm aici o prezentare generală a unui apartament nou din cel de-al doilea bloc de locuințe ridicat în ansamblul rezidențial Parc Babeș din Baia Mare. Citește mai jos care este stadiul la care vei primi apartamentul mult visat.

Dar începem cu puțină ”istorie”: prin compania noastră am achiziționat mai multe terenuri și clădiri din incinta fostului Institut de Cercetări și Proiectări Miniere ICPMN situat în Baia Mare, str. Victor Babeș, nr. 62.

În urma cercetărilor de piață am decis reabilitarea construcțiilor cu regim de înălțime P+2 și supraetajarea lor cu un nivel, în primele 4 etape, urmând ca apoi să se realizeze construcții noi pe terenul excedentar.

Construit după cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere, Ansamblul Parc Babeș vă va încânta prin spațiile verzi comune, parcul propriu, locurile de joacă pentru cei mici, terenul de sport, spațiul comercial și locurile de parcare pentru mașini și biciclete. Toate, în incinta securizată și monitorizată a complexului.

Zidăria

Pentru pereții exteriori am folosit cărămidă Cemacon Evoceramic 29 finisată la interior cu 2 cm de tencuială ecologică pe bază de var. Zidurile dintre apartamente sunt construite din cărămidă Cemacon de 25 cm, iar pereții interiori sunt din cărămidă de 12 cm.

Fațade și termosistem

La exterior am aplicat un strat de polistiren de fațadă de 10 cm ignifugat EPS 80 și vată bazaltică în dreptul planșeelor din beton armat. Termosistemul este acoperit cu tencuială decorativă silicatică cu granulație de 2mm, hidrofobă, cu rezistență mare la condițiile atmosferice, la murdărie și la razele ultraviolete.

Finisajele interioare ale unui apartament nou

Pereții apartamentului tău vor fi acoperiți cu tencuială ecologică pe bază de var și glet pe bază de var.

Predăm fiecare apartament nou cu șapa turnată (la parter montăm și plăci de polistiren extrudat), iar tu vei alege gresia și parchetul pentru bucătărie, camere, baie și balcon.

fereastra pvc Arkitek 70 5 camere clasa A X-Tru sticla tripla apartament nouTâmplăria exterioară

Ferestrele și ușile de balcon sunt pe profil PVC clasa A Arkitek 70 în 5 camere cu pachet de sticlă triplă și feronerie Roto din Germania, produse și montate de X-Tru. Nu că ar fi nevoie de o atât de bună izolare fonică pentru apartamentele din acest ansamblu rezidențial, fiind amplasat la 100m de principala arteră de circulație din zonă, dar izolarea termică o veți aprecia, cu siguranță, atât vara, cât și iarna.

Ușile de intrare în apartament sunt din MDF masiv, cu feronerie anti-efracție.

Siguranța împotriva incendiilor

Pentru siguranța imobilelor, am prevăzut instalații speciale de detecție a incendiilor, butoanele de avertizare acționând mijloacele de stingere sau de limitare a propagării unui incendiu.

Utilități

Fiecare apartament nou este branșat la rețelele publice de utilități (apă, energie electrică, gaz, canalizare), având instalată și infrastructura de fibră optică, sistemul de acces control (interfon)

Încălzirea pe timp de iarnă și apa caldă sunt asigurate de centrala de apartament și caloriferele de oțel montate.

Parcări

Locul de parcare nu va fi o problemă, ca în cazul apartamentelor din blocurile construite înainte de 1989. Pentru fiecare apartament nou cumpărat poți alege unul din cele 96 de locuri disponibile și poate fi al tău la prețul de 3.000 de euro.

harta amplasare cartier privat Parc BabesAccesul în ansamblul rezidențial

Drumul de acces în complex este complet asfaltat, iar, în ”ciuda” amplasării ideale, în zonă de case, cartierul privat este perfect conectat la oraș prin artera de circulație Str. Dr. Victor Babeș care se întinde de-a lungul orașului, în partea de nord, permițând un trafic foarte fluid, nerestricționat de semafoare.

Facilitățile cartierului privat Parc Babeș

Un apartament nou în cartierul nostru privat înseamnă o priveliște superbă, cu răsărituri sau apusuri de soare instagramabile, înseamnă multă liniște, siguranță și o comunitate faină de oameni tineri.

Te invităm la o vizionare, să te convingi de toate cele scrise mai sus. Noi putem fi subiectivi, dar vino să vezi ansamblul nostru imobiliar și să-ți formezi o părere. Ne auzim la telefon.

Leave a Reply

apartamente de vanzare Rezervă apartament