Blog

cu sfaturi utile pentru cei care își doresc un apartament mai bun

Ți-am pregătit un blog cu materiale care să te ajute să vizualizezi mai ușor viitorul tău apartament din ansamblul rezidențial pe care îl construim:

  • sfaturi practice de amenajare împreună cu diferitele probleme pe care le rezolvă
  • prezentări de apartamente din cartierul privat Parc Babeș
  • informații despre aspecte concrete ale vieții într-un complex rezidențial
  • idei pentru o tranziție mai ușoară în noul tău cămin.

Citește mai jos pe blog și spune-ne ce părere ai. Ne bucură maximum fiecare feedback primit.

 

jurnal de santier - sapa elicopterizata in apartamenteJurnal de șantier – iulie 2021

Șiiiii… un prim jurnal de șantier, cu situația lucrărilor în luna iulie 2021. Nu am mai publicat astfel de materiale până acum, fiind vorba de multe date tehnice, mai greu de ”digerat” de către cititorii fără pregătire în domeniu. Dar acum, că lucrările au intrat pe ultima sută de metri, vom avea mai des astfel de informări. Țineți aproape de blog 🙂

 

apartament investitie cartier privatLa ce să fii atent(ă) când cauți să cumperi un apartament

Dacă vreodată ai umblat să cauți un apartament de închiriat, știi că trebuie să fii cu ochii în patru și că nu-i o treabă foarte ușoară – cu atât mai mult când vine vorba de un apartament de cumpărat, unde miza financiară este mult mai mare. Așa că am făcut un scurt ghid cu aspecte pe care e bine să le iei în calcul și să le verifici când dorești să cumperi un apartament. Sper să-ți fie de folos!

 

sfaturi pentru mutarea intr-un apartament nouSfaturi pentru o mutare (mai) ușoară

Ai găsit apartamentul mult dorit! Felicitări! Dacă ești printre cei norocoși, nu va trebui să investești timp, bani și nervi în renovare și poți să te muți imediat. Din experiența noastră și a celor apropiați am încropit un mic ghid care să te ajute să preîntâmpini probleme și să elimini bătăile de cap din ”operațiunea secolului – mutarea”!

 

cumpărăturiDe unde îți faci cumpărăturile după ce te muți în cartierul privat Parc Babeș

Cauți să cumperi un apartament, îți plac proiectele noi, dar totuși parcă nu au facilitățile cartierelor vechi, construite cu școli, grădinițe și magazine la îndemână. O fi chiar așa? Am bătut la pas zona din jurul cartierului privat Parc Babeș și am făcut o listă cu locuri din care poți să procuri toate cele de trebuință

 

propunere amenajare apartament 2 camere studio duUn apartament nou în Baia Mare? Îți facem o propunere cel puțin interesantă

Dacă ești în căutarea unui apartament, îți propunem apartamentul 28 din al doilea bloc al cartierului privat Parc Babeș. Cu o suprafață utilă de 40 mp, balcon de 8.4 mp, la prețul de 43.495 euro, tva inclus, la stadiul de semifinisat este o propunere care merită luată în considerare. Vezi în articol de ce. 

 

Ansamblu rezidential Baia Mare apartamente de vanzare Baia Mare si garsoniere, a doua cladire, vedere lateralDe ce să alegi un apartament într-un bloc nou

Ești pe punctul de a lua o decizie – sunt multe aspecte de luat în calcul și oferta imobiliară este foarte bogată. Vezi în articol care sunt motivele pentru care merită să iei în calcul un apartament într-un bloc nou, dar și la ce aspecte să fii atent în cazul achiziției unui astfel de apartament, pentru a nu avea probleme ulterior.

 

Sfaturi de amenajare a unui studio dublu

Am adunat câteva idei de amenajare a unui apartament mai mic – citește-le aici și spune-ne dacă ai pus vreuna dintre ele în practică. Chiar trimite-ne o fotografie în acest sens.

 

 

bucatarie open spaceEste bucătăria open space potrivită pentru tine?

Ai văzut multe proiecte și apartamente pe piață cu bucătărie deschisă, dar nu știi sigur dacă ți se potrivește. Parcă n-ai vrea să alegi un astfel de apartament și după ce te muți să descoperi că nu e deloc ce-ți imaginaseși. Citește materialul următor pe blog și vezi care sunt argumentele pro și contra acestui concept de design interior.

 

investitie imobiliara apartament 2 camere cartier privat Parc Babes Baia MareCauți o investiție imobiliară cu randament sigur?

Apartamentele din cel de-al doilea bloc al cartierului privat Parc Babeș sunt toate investiții bune, dar apartamentul numărul 10 va avea un randament bun pentru viitorul proprietar datorită prețului de achiziție – doar 868 euro+tva/mp suprafață utilă, la stadiul de semifinisat. 

 

Ansamblu rezidential Baia Mare apartamente si garsoniere, a doua cladire, vedere lateralaCe primești când cumperi un apartament nou în cartierul privat Parc Babeș

Chiar dacă avem printre cele mai bune prețuri de pe piață (între 850 și 950 euro+tva/mp suprafață utilă la stadiul de semifinisat) și livrăm apartamentele la stadiul de semifinisat, nu vei avea prea mult de investit în finisaje. Citește articolul nostru pentru a vedea care este stadiul de „echipare” al unităților locative din acest proiect.

 

Cauți un apartament accesibil în Baia Mare? Citește mai jos

Un apartament frumos, luminos, cu o priveliște grozavă este apartamentul nr 53. Vezi în materialul scurt pe care l-am pregătit pe blog de ce credem că acesta este unul dintre cele mai accesibile apartamente din Baia Mare.

 

afis film the avengersTop 7 distracții lângă cartierul privat Parc Babeș

Știm că nu putem acoperi chiar toate gusturile și opțiunile, dar am încropit o listă cu locuri de distracție și relaxare în care ajungi foarte ușor cu mașina din complexul nostru rezidențial. Intră în articol, parcurge-l și spune-ne la final în comentarii ce ai adăuga. 

 

propunere amenajare nivel 1 apartament modern nr 46Casă la bloc? Îți prezentăm un apartament modern cu 4 camere pe 2 nivele

Urmează să apară un nou membru în familia voastră și te gândești că ați avea nevoie de mai mult spațiu? Îți prezentăm pe blog apartamentul 46, situat la etajele 2 și 3 în cel de-al doilea bloc de locuințe din cartierul privat Parc Babeș din Baia Mare. 

 

Cum amenajezi un apartament pe 2 nivele

Destul de nou pe piața imobiliară din Baia Mare, apartamentul pe 2 nivele poate fi o provocare din punct de vedere al amenajării. Vezi în articol câteva idei care te-ar putea ajuta să transformi un astfel de apartament în ”acasă”. 

 

 

10 motive să te muți într-un complex rezidențial

Când ești în căutarea unui apartament nou, primul lucru pe care îl observi e faptul că ai atât de multe opțiuni. Ce să alegi? Cum e mai bine? Citește aici motivele pentru care un apartament într-un complex rezidențial nou construit poate fi alegerea câștigătoare.

 

Plan apartament 35 - propunere amenajare

Prezentări de apartamente – Ce zici de un apartament cu 2 camere la etajul 2 din 3?

Dacă ești în căutarea unei locuințe pentru tine sau ca investiție, vezi aici pe blog  prezentarea apartamentului 35, disponibil în cea de-a doua clădire din cartierul privat Parc Babeș.

 

blog sfaturi practice amenajare

6 sfaturi practice pentru amenajarea unei băi mici

Am strâns la un loc câteva idei pe care, dacă le pui în practică, te pot ajuta să creezi o cameră de baie fabuloasă din orice spațiu.