investitie imobiliara apartament 2 camere cartier privat Parc Babes Baia MareCauți să faci o investitie imobiliara și vrei să alegi un apartament care să nu stea gol mai tot anul? Atunci apartamentul numărul 10 din al doilea bloc al cartierului privat Parc Babeș este ideal pentru tine.

Situat la parter înalt, deasupra unor spații de depozitare, acest apartament cu 2 camere, cu 40 mp suprafața utilă și 46 mp suprafața construită poate fi al tău la prețul de doar 955 euro + tva/mp util (sau 40.111 euro cu tva de 5% inclus) la stadiul de semifinisat, adică:

 • cu ușă de intrare din MDF masiv cu feronerie anti-efracție.
 • ferestre X-Tru Arkitek 70 clasa A cu 5 camere, pachet de sticlă tripan și feronerie Roto Germania.
 • centrală termică și calorifere de oțel.
 • la interior pereții sunt acoperiți cu tencuială ecologică pe bază de var, glet pe bază de var și vopsea lavabilă de interior culoarea albă.
 • pentru confortul termic, sub șapă se montează un strat de polistiren extrudat.

amplasare apartament 10 Parc BabesMai mult, zidăria exterioară este din cărămidă Cemacon Evoceramic 29, cu termosistem exterior de 10 cm. Compartimentarea dintre apartamente este din cărămidă Cemacon de 25 cm, iar pereții desprățitori sunt din cărămidă Cemacon de 12 cm. Toate acestea înseamnă un apartament cu o bună izolare fonică și termică (răcoros vara și călduros pe timp de iarnă), iar cheltuielile mici cu întreținerea vor fi un avantaj considerabil pentru viitori tăi chiriași.

Îți mai dăm câteva motive să ne suni pentru o astfel de investitie imobiliara?

 • localizarea excelentă, practic ”gard în gard” cu Universitatea Tehnică din Baia Mare, este garanția unei cereri ridicate pentru închiriere.
 • prețul de doar 955 euro + tva/mp suprafață utilă la stadiul de semifinisat; astfel, ai control complet asupra bugetului și investești mai departe în finisaje exact cât dorești tu.
 • plan apartament 2 camere investitie imobiliara Baia Mare

  amplasarea cartierului privat Parc Babeș la 100m de o arteră principală de circulație (Str. Dr. Victor Babeș), într-o zonă de case, se traduce în acces facil la traficul rutier, dar multă liniște – indispensabilă, în special în sesiune. Iar accesul facil la magazine și locuri de petrecere a timpului liber vor face din apartamentul tău un magnet pentru chiriași.

 • compartimentare excelentă: living cu hol și bucătărie open space de 20,35 mp, dormitor de 15,09 mp, baie de 4,27 mp – apartamentul este destul de mic încât curățenia săptămânală să nu fie o corvoadă, dar destul de mare pentru o viață confortabilă.
 • orientarea estică completată de faptul că distanța până la următoarea clădire este de peste 30 m (zonă în care este parcarea – deci nu se va mai construi și planta nimic pe viitor) înseamnă un apartament luminos întreaga zi, dar ferit totuși de arșița dupamiezelor toride de vară.
 • cele 31 de familii care s-au mutat deja în primul bloc de locuințe din ansamblul imobiliar Parc Babeș au închegat deja o comunitate tânără – un alt punct forte în găsirea de chiriași.

”Aș vrea să văd și alte apartamente”

Îți place ansamblul nostru rezidențial, dar totuși o investitie imobiliara nu se decide chiar așa pe loc.

Daă ai dori să vezi și alte unități din acest bloc, intră pe lista apartamentelor disponibile, și verifică stocul de apartamente, inclusiv cu suprafețe construite, prețuri și planuri. Avem:

 • studiouri duble situate la parter (apartamentele 1-7) sau pe parter înalt (apartamentele 8-15) – la un preț imbatabil
 • apartamente mai mici (de ex. nr 23, 24 sau 49)
 • apartamente moderne pe 2 nivele (apartamentele 39-46, inclusiv cu 4 camere)

”M-ai convins! Ce e de făcut?”

Dă un telefon la 0752 268 878, stabilim o vizionare și discutăm mai multe detalii concrete despre acest apartament – o ideală investitie imobiliara pentru portofoliul tău.

Dacă nu dispui de toată suma, avem și o ofertă de finanțare de la partenerii noștri de la First Bank.

Leave a Reply

apartamente de vanzare Rezervă apartament